Skeletbouw

1

Stap 1: kennismaking en offerte

Nadat u contact hebt genomen met u architect en de ontwerpplannen klaar kunnen we aan de slag. Graag ontvangen wij van u de ontwerpplannen. Op basis van uw ontwerpen stellen wij u een basis offerte op. Dit bestaat uit: Nadat u de offerte goed hebt ontvangen kunnen we alles rustig bespreken. Op basis van ons gesprek kan de offerte al dan niet aangepast worden naar u extra wensen. Indien dit voor u aangewezen is kunnen we het basispakket uitbreiden met gevelafwerking en/of het buitenschrijnwerk. Ook belangrijk bij de offerte bespreking is de aanvatting van de werken. Reken gemiddeld op zo'n 3 tot 6 maanden vooraleer de bouwwerken aangevat kunnen worden.

2

Stap 2: Uitvoeringsplannen/contractofferte

Alvast bedankt voor uw vertrouwen. De kennismaking is vlot verlopen. Op basis van de offerte kunnen we starten met de uitvoeringsplannen in 2D. Bij ons volgende gesprek kunnen we de uitvoeringsplannen overlopen. Uiteraard is er nog steeds ruimte voor aanpassingen. Indien de voorbereidingen voor jullie droomhuis op punt staan kunnen we overgaan tot het opstellen van de contractofferte.

3

Stap 3: Start werken

Vooraleer we effectief starten op we werf trekken we ons 2 weken terug in ons eigen atelier. In deze tijdsperiode prefabriceren we al de skeletwanden. Eens we starten op de werf duurt het nog zo’n 3 tot 5 weken. Indien de funderingswerken bij ons takenpaket behoren starten we deze werken vooraleer we ons 2 weken terugtrekken is ons eigen aterlier. Dit duurt 1 week. Tijdens de werken is er uiteraard ruimte voor het overlopen van de bouwwerken tot dusver. Ook dan zijn er nog steeds kleine aanpassingen mogelijk. Na enkele weken staat de ruwbouw van de woning waar u van houdt. Na de plaatsing van de ramen kunnen de techniekers aan de slag. Hiervoor bevelen we u specialisten aan. Dit kan perfect zelfstandig geregeld worden of uiteraard in samenspraak met ons. Eens fase 1 van de technieken afgerond is, kunnen de isolatie en gyprocwerken starten en zit u in de laatste rechte lijn van u droomwoning! Vergeet niet, na de oplevering zijn we nog steeds bereikbaar en kan u altijd terecht voor vragen of opmerkingen.

Back to top